Нові картинки на добраніч, солодких снів, мирної ночі

5
(2)
На добраніч, мирної ночі без тривог

Ми раді представити вам нашу нову колекцію картинок на добраніч, створених спеціально для того, щоб ви могли легко та щиро побажати солодких снів вашим коханим, друзям чи рідним.

Ці зворушливі та теплі листівки стануть чудовим способом подарувати часточку тепла і спокою перед сном.

Картинка на добраніч, люблю та чекаю на зустріч
Картинка на добраніч, люблю та чекаю на зустріч

Оберіть картинки на добраніч 

Наші нові листівки підібрані з любов’ю та увагою до кожної деталі, щоб ваші побажання добраніч були не просто словами, а справжнім обіймом спокою і затишку. Усі картинки допоможуть висловити ваші почуття, від ніжних слів до коханої людини до турботливих побажань для близьких.

Листівка на добраніч
Листівка на добраніч
Картинка на добраніч
Картинка на добраніч
ГНа добраніч, Нехай ця ніч принесе тобі спокій, а сни будуть солодкими, як наші найщасливіші моменти разом!
На добраніч, нехай ця ніч принесе тобі спокій, а сни будуть солодкими.

Листівки на добраніч – найкращий спосіб побажати гарної ночі

Щоденна рутина часто залишає мало часу на особисті зустрічі, але це не означає, що ми не можемо підтримати один одного перед сном. Надіславши листівку на добраніч, ви даруєте спокій та затишок, особливо у ці непрості часи. Побажати солодких снів – це жест турботи, який приносить теплі емоції та спокій на душі.

Побажання добраніч в мирі та тиші
Побажання добраніч в мирі та тиші

Приклади побажань на добраніч для всіх випадків життя

Крім того, на нашому сайті ви знайдете не лише картинки, а й чудові приклади побажань на добраніч. Ми підготували теплі слова, якими ви зможете порадувати рідних, друзів, коханих або навіть свого пухнастого улюбленця.

На добраніч солодких снів
На добраніч солодких снів

Короткі побажання на добраніч

  • Нехай ця ніч огорне тебе теплом і принесе лише найсолодші сни. Спи спокійно, мій любий (моя люба). Завтра нас чекає новий прекрасний день!
  • Бажаю тобі спокійної ночі, щоб всі тривоги залишилися позаду, а ранок зустрів тебе з посмішкою та радістю. Спокійної ночі!
  • Нехай ця ніч буде для тебе відпочинком і дарує тільки мир і спокій. Солодких снів і затишних обіймів!
  • Мій коханий, хай ця ніч принесе тобі спокій, а сни будуть солодкими, як наші найщасливіші моменти разом. Нехай новий день подарує тобі силу і радість. Спи міцно, я завжди поруч.
  • Моя дорога, бажаю тобі спокійної та затишної ночі, щоб сни були легкими, а ранок зустрів тебе ніжним промінням сонця. Хай завтрашній день подарує тобі багато щасливих моментів. Спи солодко, моя мила. 
  • Нехай ця ніч буде спокійною, а кожен сон – легким та приємним. Відпочинь і наберись сил для чудового нового дня. Спокійної ночі і солодких снів!
Янгол на добраніч
Янгол на добраніч
На добраніч картинка
На добраніч картинка

Зворушливих побажань на добраніч:

Для чоловіка-захисника, військового:  

Мій герой, хай ця ніч огорне тебе своїм теплом і принесе спокій, якого ти заслуговуєш. Я знаю, як сильно ти втомився, захищаючи нас, і хочу, щоб кожна твоя мить сну була мирною і тихою. Ти — моя сила, моя гордість, і я щодня молюся за твою безпеку. Спи спокійно, мій коханий, нехай ангели оберігають тебе вночі, а завтрашній день принесе нам перемогу і нашу довгоочікувану зустріч.

Для коханої, з якою чекаєш на зустріч:  

Моя люба, кожен вечір я лягаю спати з думками про тебе і наш день, коли ми знову зустрінемось. Хай ця ніч принесе тобі найсолодші сни, де ми разом, де наші серця поруч. Нехай сни стануть містком до нашої майбутньої зустрічі. Спи спокійно, моя любов, завтра нас чекає ще один крок ближче до нашого возз’єднання. Я завжди з тобою у думках, навіть коли нас розділяють кілометри.

Побажання на добраніч
Побажання на добраніч

Для близької людини, яка далеко:  

Знаю, що нас розділяє відстань, але думками і серцем я завжди поруч із тобою. Нехай ця ніч подарує тобі спокій і тепло, незважаючи на те, що я далеко. Спи солодко, нехай сни будуть світлими, а новий день принесе радість і надію. Я вірю, що скоро ми знову будемо разом, і кожен наш вечір буде завершуватися у взаємних побажаннях на добраніч в реальності.

Побажання мирної ночі без тривог та негараздів:  

“Хай ця ніч огорне тебе теплом і миром, без тривог і неприємностей. Нехай твій дім буде спокійним, а серце наповниться вірою у світлий день, який прийде. Добраніч і нехай ця ніч пройде в тиші та мирі.

На добраніч
На добраніч

Дивіться більше побажання на добраніч, а також побажання доброго ранку!

Як завантажити картинки на добраніч?

Ми зробили процес завантаження максимально зручним. Для того, щоб зберегти картинку на добраніч, просто натисніть “Завантажити” під обраною листівкою або затримайте палець на зображенні й оберіть “Зберегти в галерею”. Після цього її можна легко надіслати у повідомленні або поділитися в соціальних мережах.

Завітайте до нашої галереї листівок і обирайте ті, які найбільше відгукуються вашим почуттям. Завантажуйте, надсилайте, даруйте радість і побажайте вашим близьким спокійної ночі з нашими щирими та гарними листівками!

Наскільки корисною була ця стаття?

Натисніть на зірочку, щоб оцінити!

Середня оцінка: 5 / 5. Кількість голосів: 2

Голосів поки немає! Будьте першим, хто оцінить!

Дивіться також інші привітання